De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die op 19 juli met een gestolen bankpas betaalde bij een winkel in Bergen. De man had de pinpas kort daarvoor gestolen van een 86-jarige vrouw.

De bejaarde vrouw werd 19 juli rond 14:15 uur gebeld door iemand die zei namens haar bank te bellen. Er zouden problemen zijn met haar pinpas en een kwartier later zou een medewerker langskomen. Dat gebeurde en de man nam de bankpas mee. Daarna sloeg de twijfel toe en belde ze haar bank. Toen bleek dat ze was opgelicht, werd haar bankrekening direct geblokkeerd. Toch kon daarmee niet voorkomen worden dat een groot geldbedrag van de rekening werd geschreven bij een geldautomaat en in een winkel in het dorp.

De politie vraagt mensen die weten wie de man is om contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook is het mogelijk om informatie te delen via het tipformulier.
Pin It
Bekeken: 1682x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/