De politie is nog steeds op zoek naar de nep-bankmedewerker die dinsdag 19 juli een 86-jarige inwoonster van Bergen oplichtte. Niet lang nadat de vrouw haar pinpas had afgestaan is in het dorp gepind bij een geldautomaat. Ook zijn inkopen betaald in een winkel met sieraden. Daarvan zijn beelden die de politie woensdag heeft vrijgegeven.

Rond 14:15 uur werd de 86-jarige vrouw uit Bergen gebeld door een man die zei namens de bank te bellen. Hij vertelde over problemen met haar bankpas en dat hij die ging verhelpen. Iemand zou langskomen op de pas op te halen. Een kwartier later kwam iemand aan de deur en nietsvermoedend stond ze haar bankpas af. Daarna sloeg de twijfel toe bij de bejaarde vrouw en nam ze contact op met haar bank. Toen bleek dat zij opgelicht was, is haar bankrekening direct geblokkeerd. Het was al te laat: inmiddels was een groot bedrag afgeschreven.

Met haar bankpas werd geld opgenomen bij een pinautomaat in Bergen en waren aankopen gedaan bij een winkel in de buurt. De man die in de winkel de gestolen bankpas pinde, staat op beeld. De politie is op zoek naar deze verdachte.

Op foto's gemaakt in de winkel staat een donkere man met vrij atletisch postuur, van vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij droeg een grijs Nike t-shirt, blauwe spijkerbroek, een blauwe pet en hij had zijn zonnebril onder de klep geklemd. Het is niet bekend of hij een handlanger had.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 0800-6070 of anoniem met 0800-7000. Het zaaknummer is 2022157818.
Pin It
Bekeken: 1476x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/