De herinrichting van het Molenweidtje in Bergen-Oost kan toch in maart beginnen, zoals eerder was aangekondigd, Dinsdag was het nieuws nog dat de start van het werk onverwacht uitgesteld moest worden. Er zou eerst een vergunning moeten worden aangevraagd. Donderdagochtend kreeg de projectleider te horen dat die toch niet nodig is voor dit werk. Het Molenweidtje gaat nu toch deze maand al op de schop, zo meldt een woordvoerder van de gemeente Bergen.

In de krappe ruimte van het Molenweidtje in Bergen is plek gevonden voor een veilige herinrichting, waarbij deze belangrijke weg  grotendeels tweerichtingsverkeer wordt. De nieuwe inrichting is tijdelijk. De gemeenteraad wil dat de herinrichting tussen de Kerkedijk en de Churchillaan er zo snel mogelijk komt, voor de verkeersveiligheid met al het bouwverkeer in de komende jaren. Buurtbewoners hebben daar sterk op aangedrongen.

Het streven is om voor de zomer klaar te zijn. Alle aanpassingen zijn alleen bedoeld voor de komende jaren. Als er geen bouwverkeer meer hoeft te zijn, krijgt de straat een definitieve inrichting. De definitieve 'knip' in het Molenweidtje, waarover al langer met belanghebbenden wordt gesproken, wordt dan pas gerealiseerd.

 
Pin It
Bekeken: 1698x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/