De structuurvisie voor de oostkant van de kern Bergen ziet er na de eerste participatieronde meteen anders uit. Opvallendste wijziging is een blanco pagina op de plek waar eerst iets over het verkeer werd gezegd. Volgens het college van burgemeester en wethouders blijkt uit de reacties dat het meer tijd moet nemen om dit goed af te stemmen met de omgeving. Dat wil wethouder Valkering meteen in de zomermaanden doen.

Tot en met 29 mei kon de ontwerp-structuurvisie voor Bergen Oost online worden ingezien. Met een digitale enquête, via Zoom en op Facebook werden reacties verzameld. Het leverde 30 zienswijzen op.

Behalve de blanco pagina zitten er nog meer aanpassingen in de visie. Zo gaat er ook nog verder gesproken worden met de inwoners over de randvoorwaarden voor de ontwikkellocaties in het gebied.

Door de corona-maatregelen verliep de participatie in april en mei helemaal digitaal. Zo vulden 115 personen de enquête in op ikdenkmeeoverbergen.nl en namen inwoners deel aan een openbaar toegankelijke online sessie via Facebook en Zoom. Een-op-een-afspraken met wethouder Klaas Valkering waren ook mogelijk. Volgens Valkering zaten er veel waardevolle ideeën tussen de reacties.
Pin It
Bekeken: 1095x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/