Het bestuur van de Vereniging Dorpsbelangen Egmond-Binnen is voor het eerst in vier maanden weer bij elkaar gekomen. Sinds februari vergaderde het bestuur online. De club die tot doel heeft het woonplezier en het sociale in Egmond-Binnen hoog te houden, nam op anderhalve meter afscheid van twee gewaardeerde bestuursleden. Daardoor is de zoektocht begonnen naar twee nieuwe enthousiaste vrijwilligers.

Frank Klinkhamer legde na ruim 12 jaar de functie van penningmeester neer. Hij werd bedankt voor zijn enthousiaste inzet voor de dorpsbelangen. Hij schoof de boekhouding naar bestuurslid Onno Ooievaar, die het van hem overneemt. Daarnaast zegde Maruschka Boomsma haar functie binnen het bestuur op.

Dorpsbelangen Egmond-Binnen verwelkomt nieuwelingen die het leuk vinden om te helpen de leefbaarheid te verbeteren en in stand te houden. Zo heeft de vereniging op dit moment handjes nodig om het initiatief ‘beweegroute’ voor Egmond-Binners te realiseren. Daarbij komen er diverse plekken in het gehele dorp waar je kunt trainen of sporten.

Een Egmond-Binner van 18+ die het een uitdaging lijkt om mee te denken, te praten en te beslissen over lopende of toekomstige projecten wordt opgeroepen zich aan melden. Meer informatie is te vinden op de website van de dorpsvereniging. Het e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor een briefje Nieuwe Schulpweg 1 te Egmond-Binnen.
Pin It