Het nieuwe steunpunt van Bibliotheek Kennemerwaard in Huys Egmont heeft zich deze zomer met een servicepunt in Huys Egmont in Egmond aan den Hoef gevestigd. Het steunpunt is nu op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Het servicepunt binnen Huys Egmont heeft een kleine bibliotheekcollectie waar alle inwoners gebruik van kunnen maken en leden materialen kunnen reserveren en ophalen. Vrijwilligers helpen ook bezoekers met het maken van reserveringen van bibliotheekboeken op een laptop. Daarnaast zijn er koffietafelgesprekken aan de leestafel. Voor de bijeenkomsten op woensdag- of vrijdagochtend worden nog vrijwilligers gezocht voor de begeleiding.

Op dinsdag t/m zaterdag organiseert de bibliotheek iedere ochtend een activiteit aan de leestafel in Huys Egmont. Op deze ochtenden zijn er informele gesprekjes met de bezoekers aan de leestafel. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt gesproken over een zelfgekozen onderwerp. Dit kan spontaan ontstaan maar het gesprek kan ook aan de hand van een voorwerp beginnen.

De vrijwilligers peilen de behoefte van de bewoners van Egmond zodat de bibliotheek in de toekomst naast koffietafelgesprekken mogelijk nieuwe wekelijkse activiteiten kan aanbieden.

Wie het leuk vindt om mee te denken over nieuwe mogelijkheden, gastvrij is, enthousiast, flexibel en regelmatig inzetbaar, wordt uitgenodigd zich aan te melden als vrijwilliger . Woonachtig zijn in de Egmonden  of directe omgeving is een pré. Geïnteresseerden kunnen een berichtje sturen naar  vrijwilligerscoördinator Hanneke Hoffmann via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1571x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/