Leden van Le Champion kunnen nog tot en met zondag profiteren van de speciale voorinschrijving van de achtste edtie van het wandelevenement Fjoertoer in Egmond. Die staat dit jaar gepland voor Egmond plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 november. Voor niet-leden begint de inschrijving aanstaande dinsdag.

Zoals elk jaar steunt het evenement ook dit jaar een goed doel. Het goede doel is opnieuw de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade. Met de donaties van deelnemers wil de KNRM draadloze intercom helmen voor de nieuwe reddingboot van KNRM station Egmond aan Zee aanschaffen. De nieuwe reddingsboot is een donatie van een rijke mevrouw.

Dit jaar kan gekozen worden uit drie verschillende afstanden: 14, 19 en 26 kilometer. De wandelroute loopt langs bijzondere plekken in Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Egmond aan den Hoef en Bergen. De wandeling wordt opgeluisterd met licht-, geluid-, en vuuracts.

Gezinnen kunnen zich ook inschrijven voor de Family Fjoertoer. Dat is een wandeling van 6 kilometer door Egmond aan Zee speciaal gericht op gezinnen met kinderen. Inschrijven kan via de website fjoertoeregmond.nl.
Pin It
Bekeken: 1607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/