De gemeente ziet een toekomst voor stichting Hafre met een kleinkunstpodium in Hoeve Overslot. Maar de Wunderkammer van Jan van Trigt moet plaatsmaken voor een andere invulling die huur gaat opleveren voor de gemeente. Daarvoor komt een openbare inschrijving. Dat werd vrijdagavond bekend tijdens een informatiebijeenkomst in de Slotkapel over het Slotkwartier.

Naast de Wunderkammer wordt Slotweg 44 gereserveerd voor kleinschalige horeca, bijvoorbeeld een ijssalon of bakkerij. Dat zou gecombineerd kunnen worden dagbesteding in de zorg. Daarvoor is al interesse getoond. Ook daarvoor komt er een openbare inschrijving. Het pand wordt alvast wel gerenoveerd.

Van Huys Egmont is de renovatie bijna gereed. Stichting Historisch Egmond krijgt 8 juli de sleutel. De gemeente is erg tevreden met de voortgang, maar bij omwonenden is onvrede te horen over de culturele invulling die beloofd was voor de omgeving van het Slotkwartier.



Pin It
Bekeken: 1970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/