Een inwoner van Castricum heeft een pakketje in de brievenbus gekregen waar hij niet op zat te wachten. Het ging om een kartonnen doosje met daar omheen plakband van de Amerikaanse Douane. Toen het werd opengemaakt bleek er een blikje in te zitten. In dat blikje zat een zakje met een wit poeder.

Op dat moment besloot de ontvanger van het pakje de politie in te schakelen. Die laat weten dat het waarschijnlijk gaat om een verkeerd bezorgd pakketje met designerdrugs. Mogelijk gaat het om A-PHP, een sinds 2021 illegale familievariant van Flakka.

De politie laat weten dat het niet verstandig is om verpakkingen met onbekende inhoud verder open te maken of aan te raken. Bepaalde stoffen kunnen ervoor zorgen dat de ontvanger al door het open te maken onwel wordt.
Pin It
Bekeken: 950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/