Toen de eerste brandweerwagens met loeiende sirenes arriveerden, sloegen de vlammen al uit het pand. Het was dan ook geen verrassing dat er naast de tankautospuiten uit Bergen meerdere wagens van omliggende korpsen te hulp schoten. De situatie werd al vrij snel opgeschaald naar 'grote brand'.

Het getroffen pand van de Story Bistro Bar moet als volledig verloren worden beschouwd. Het bedrijf werd eind vorig jaar ook al eens door brand getroffen. Toen bleven de gevolgen, in tegenstelling tot deze keer, beperkt. De horecagelegenheid was al een tijdje gesloten.

Er is niemand gewond geraakt. Wel is de bewoonster van het appartement boven de bar naar het ziekenhuis gebracht omdat ze rook had ingeademd. Over de oorzaak van de brand is nu nog niets bekend.
Pin It
Bekeken: 723x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/