Jeugdagenten van Bergen roepen mensen op om tijdig hun verkeersboetes te betalen. Dit naar aanleiding van de inbeslagname van een auto waarvan de eigenaar meerdere boetes niet betaalde, ondanks aanmaningen. Daarmee werden zijn problemen alleen maar groter. Niet alleen is hij zijn auto nu tijdelijk kwijt, maar nu moet hij ook betalen voor de verwijdering en de stalling. En hij was niet de enige, want de berger had al een auto bij zich.

"Maak vooral gebruik van de regelingen die er zijn", raden de jeugdagenten van Bergen aan. "Heb je een boete? Betaal deze binnen de termijn en voorkom verhogingen en dwangmiddelen. Liever een betalingsregeling…kijk op de site van het CJIB."

Voor wie wel de intentie heeft om te betalen maar hiervoor niet genoeg geld heeft, is het belangrijk dat het Centraal Justitieel Incassobureau hiervan op de hoogte wordt gesteld. Dan worden de strafmaatregelen niet steeds hoger en kan er een betalingsregeling worden getroffen. (foto: Jeugdagenten Bergen NH)

Pin It
Bekeken: 1331x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/