Een strandwandeling terwijl een herfststorm op het water beukt: spectaculair. Maar de fietstocht erheen is minder leuk en toch hoort die er wel bij voor wie parkeerkosten wil vermijden. Want parkeren kost in Bergen aan Zee en Egmond aan Zee geld, ook in het laagseizoen, ook als het geen strandweer is.

Dat is het gevolg van nieuw beleid van de gemeente Bergen. Eerder gold nog dat het parkeren in de winterperiode gratis was, maar ook in het laagseizoen is het vaak druk in de kustdorpen. En dus moet er in de weekenden tussen 10:00 en 19:00 betaald worden voor het neerzetten van de auto. Dat geldt overigens ook voor het parkeren in Schoorl.

Gratis parkeren in het weekend blijft wel mogelijk op het strand van Hargen aan Zee, daar geldt vanaf 1 november dat parkeren kosteloos is tot eind februari. In heel de Duinstreek geldt dat parkeren aan de kust gratis is op doordeweekse dagen, tot 1 maart: dan gaan de regels van het hoogseizoen weer in en moet er op alle dagen, bij alle stranden worden betaald.
Pin It
Bekeken: 1844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/