Coöperatie Bergen Energie (BE) is gestart met de verkoop van obligaties voor de derde fase van de Zonneweide Bergen. Het derde veld komt tussen de twee al bestaande zonneweides aan de Bergerweg en de Bergervaart, en zal bestaan uit 3.250 zonnepanelen van 580 Wp. Daarmee kan jaarlijks voor ongeveer 800 huishoudens stroom wordt geproduceerd.

Obligaties kosten 100 euro en leveren 5 procent rente op bij een looptijd van 15 jaar. Gegadigden kunnen zich tot 11 november aanmelden voor 1 tot maximaal 500 obligaties. Het bestuur van de coöperatie waakt over een juiste verdeling en toekenning. Het lidmaatschap van de coöperatie kost 15 euro per jaar. De leden zijn met elkaar eigenaar van de installatie. (tekst gaat door onder de foto)

Het plangebied voor de derde zonneweide


Om gegadigden te prikkelen is er aanstaande zaterdag en zondag een open dag bij de zonneweiden, telkens van 11:00 tot 16:00 uur. De toegang is naast Scholten Huize Horeca aan de Bergeweg 125. Meer informatie op bergenenergie.nl.
Pin It
Bekeken: 454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/