Alle vrijwilligers in de gemeenten Dijk en Waard, Bergen en Heiloo maken volgende maand weer aanspraak op een bedankje voor hun inzet en toewijding. Van 4 tot en met 12 november is het weer tijd voor 'Vrijwilligers Bedankt!'. Vrijwilligers kunnen een cadeaubon of pakketje krijgen, of meedoen aan een leuke workshop of een andere activiteit.

In gemeente Dijk en Waard is de organisatie in handen van het Vrijwilligerspunt. In Bergen worden de presentjes en activiteiten verzorgd door Stichting Welzijn Bergen en Team Vrijwillig en in Heiloo is dit het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP). Inschrijven voor een presentje of activiteit kan van maandag 9 oktober 19:00 uur tot en met zondag 22 oktober, of tot de activiteit vol zit. Dit gaat via vrijwilligers-bedankt.nl.

Sinds dit jaar is 'Vrijwilligers Bedankt!' van gemeente Dijk en Waard niet meer bedoeld voor mantelzorgers. Voor hen heeft de gemeente van 1 november tot en met 31 december mantelzorgcompliment en op 10 november de  Dag van de Mantelzorg. (foto: Pexels / Antoni Shkraba)
Pin It
Bekeken: 1320x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/