Het hoort echt bij de zomer: onweer. Na een paar snikhete dagen kan zo'n zomerse onweersbui de gewenste verkoeling bieden. Ook dinsdag worden er weer zomerse onweersbuien verwacht. Maar één ding is anders: deze buien brengen helemaal geen verkoeling, het is immers al dagen regenachtig en onstuimig. Desondanks wordt het een stevig onweer.

Omdat het onweer zo heftig wordt, heeft het KNMI 'code geel' afgekondigd. Dat betekent dat mensen alert moeten zijn op extreme weersomstandigheden, maar het is niet zo ernstig dat mensen ook wordt ontraden om naar buiten te gaan. De weerwaarschuwing is in onze regio van kracht tussen 8:00 en 14:00.

Het onweer brengt in dit geval dus geen weersverandering. De langetermijnverwachtingen gaan er vooralsnog van uit dat het relatief koel blijft, bij momenten nat; mogelijk stijgen de temperaturen halverwege augustus weer, maar dat is onzeker.
Pin It
Bekeken: 2802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/