Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en boswachters waarschuwen dat er op veel plekken nog gevaar is voor vallende takken en omvallende bomen. Tijdens en na zomerstorm Poly moesten groenwerkers prioriteiten stellen, waardoor minder risicovolle situaties bleven bestaan. Nu is er nog steeds genoeg te doen. Ook gemeente Alkmaar en Stadswerk gaven donderdag nog maar eens een waarschuwing. Alkmaarse parken zijn nog dicht. Helaas kon daarom ook de Buurtcamping in Park Oosterhout niet doorgaan.

"Bescherm jezelf en voorkom ernstige verwondingen; blijf op veilige afstand en ga de parken niet in. Ook niet om de hond uit te laten", waarschuwt de Veiligheidsregio. Voor wat betreft duinen en bossen laat de instantie weten dat boswachters er alles aan doen om ze zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken.. "Zij adviseren daarom met klem om bossen en andere natuurgebieden met bomen nog niet te bezoeken. In de 'open' gebieden, zoals in de polders en op het strand ben je natuurlijk wel van harte welkom."

PWN en Staatsbosbeheer geeft onder andere via hun Facebookpagina's updates.
Pin It
Bekeken: 2213x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/