Nadat eerder deze week de deal om Oekraïense vluchtelingen te huisvesten in Hotel Nassau afketste, is er nu toch overeenstemming over de prijs: het hotel ontvangt 35 euro per persoon per dag. Vanaf 1 november worden maximaal 90 Oekraïners opgevangen in Bergen aan Zee.

Hotel Nassau zal, voordat de vluchtelingen er terecht kunnen, verbouwd moeten worden. Schrijft mediapartner NH Nieuws. Voor de werkzaamheden is zo'n 90.000 euro voor nodig die door het Rijk zal worden betaald. De opvang-overeenkomst met het hotel is voor drie jaar, met een mogelijkheid er nog eens twee jaar aan vast te knopen.

Een informatieavond die eerder deze week gepland stond, maar op het nippertje niet doorging omdat de gemeente en het hotel er financieel niet uitkwamen, wordt opnieuw georganiseerd. Op korte termijn ontvangen inwoners en ondernemers van Bergen aan Zee een uitnodiging voor een bijeenkomst in hun dorp.

De gemeenteraad stemde donderdagavond unaniem in met de afspraken die met het hotel zijn gemaakt.
Pin It
Bekeken: 966x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/