De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Sinds september 2021 is Anita Mooiweer directeur/bestuurder van Cultureel Centrum Geesterhage in Castricum. Ze is een mediaprofessional en was onder meer betrokken bij de programmering van TEDxHaarlem. Anita vertelt enthousiast over Castricum, haar woonplaats, en waarom CC Geesterhage zo belangrijk is voor Castricum. Ook wordt er gesproken over Café Dok dat leer-/werkplekken biedt aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar de vragen en de antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2046x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/