Restaurant Merlet in Schoorl houdt zijn ene Michelinster. Dat werd vandaag bekend bij de uitreiking van de Michelinsterren in Amsterdam. Vorige week was er nog sprake van dat Merlet een tweede ster toebedeeld zou krijgen. Dat moest blijken uit gelekte documenten. Maar maandag is dus duidelijk geworden dat dat lek 'fake news' was.

Vorige week geloofde eigenaar Martin van Bourgonje al niet dat de tweede ster er ook echt zou komen. Al kan zoiets natuurlijk nooit worden uitgesloten. Zijn inschatting is juist gebleken. Merlet heeft nu voor het 25e jaar op rij de eervolle vermelding in de Michelingids. En dat is al uniek, vindt Van Bourgonje, die vorige week met mediapartner NH Nieuws sprak over de speculaties. Een periode van 25 jaar is uitzonderlijk lang.

Alle sterrenrestaurants in Noord-Holland hebben hun notering in de beroemde restaurantgids overigens behouden. Merlet is en blijft de enige in de gemeente Bergen.
Pin It
Bekeken: 1037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/