Gemeente Bergen heeft het beleid rond plaatsing van laadpalen voor elektrische auto's aangepast. Vanwege de snel toenemende behoefte, en de klimaateisen van het Rijk, worden deze niet meer alleen op aanvraag geplaatst. De gemeente heeft locaties aangewezen en inwoners en ondernemers kunnen hun mening geven over iedere plek.

Met het nieuwe beleid komen er in gemeente Bergen voldoende laadpalen beschikbaar tot 2025, om daarna verder te kunnen uitbreiden. Om tot een goed dekkend netwerk te komen is gekeken naar waar de locatie van een laadpaal aan moet voldoen. Daarbij is veel aandacht voor de kwaliteit van de openbare ruimte.

De gemeente heeft een plattegrond gepubliceerd met daarop de bestaande en beoogde locaties voor laadpalen. Bij iedere locatie kan een opmerking en/of een duimpje worden geplaatst. De kaart en de regelgeving voor plaatsing van laadpalen zijn te vinden via ikdenkmeeoverbergen.nl.
Pin It
Bekeken: 761x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/