Marcel Worms treedt 7 april, Goede Vrijdag, op in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. De pianist speelt het tweede boek van Das Wohltemperierte Klavier van Bach integraal.

Zijn vertolking van het eerste boek trok destijds veel publiek. Volgens Worms is het tweede boek een spiegel van de ziel en past het goed bij de sfeer van die dag. Tijdens het concert sieren een aantal schilderijen van Maryleen Schiltkamp het podium. De kunstenares maakte de werken tijdens een eerdere uitvoering van het werk.

Pianist Marcel Worms geeft vrijdag 7 april vanaf 19:15 uur een bij de prijs inbegrepen inleiding op het werk. Voor wie alleen het optreden wil zien is de zaal om 19:45 uur open. Het concert start om 20:00 uur. Een kaartje kost vijftien euro en is te verkrijgen via kunstgetij.nl.
Pin It
Bekeken: 874x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/