De Bergense bridgeclub De Heerlijkheid begint woensdag 11 januari met een nieuwe cursus bridge. De lang verwachte cursus wordt gehouden in het Oude Raethuys en staat onder leiding van bridgedocent Roelof de Vrij.

De cursus loopt tot en met 19 april en de lessen zijn elke woensdag van 19:30 tot ongeveer 22.00 uur. Daarna kan er nog drie woensdagen worden geoefend in de beginnersgroep van De Heerlijkheid.

Opgeven kan via Riet Sterken via 06-22571783 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op 4028.bridge.nl.
Pin It
Bekeken: 403x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/