Nog even en dan is het alweer 2023. Duinstreek Centraal is daarom Bergen in gegaan voor een eindejaarseditie van 'Gepraat op Straat'. We vroegen mensen wat ze zoal hebben aan nieuwjaarswensen, in het algemeen en specifiek voor gemeente Bergen.

Niet iedereen had er al over nagedacht, maar verder klonken veelal de klassiekers: liefde, geluk en dat het iedereen goed gaat. Maar onder nieuwjaarswensen waren onder andere ook meer verdraagzaamheid, afvallen, kunnen dunken met basketbal.

Voor wat de gemeente hebben meerdere mensen wensen voor het centrum van Bergen. "Dat er eindelijk eens knopen worden doorgehakt voor het dorpsplein", zegt een vrouw en twee anderen wensen minder auto's in het centrum. Een van de jongeren vindt dat de mensen bij de Aldi wel wat aardiger mogen zijn.
Pin It
Bekeken: 850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/