Bergen Ontmoet is een programma voor volwassenen die zowel in beweging willen komen als open staan om nieuwe mensen te ontmoeten. De organiserende stichting Sport-Z heeft nog ruimte bij de gratis sport- en spelles op dinsdagmiddag 18 oktober - tijdens de herfstvakantie dus - bij vv Bergen aan de Groeneweg.

De maatschappelijk sportcoach van Sport-Z begeleidt de lessen en zorgt voor een afwisselend programma, waarbij wekelijks nieuwe activiteiten worden aangeboden. "Dit spel deden we volgens mij vroeger op het schoolplein, ik had niet gedacht dat ik dit ooit nog zou doen maar het voelde wel goed dat ik ook deze week weer mee heb gedaan", aldus รฉรฉn van de deelnemers.

De coaches helpen alle deelnemers met hun persoonlijke leerdoelen en zorgen ervoor dat hun motivatie zo hoog mogelijk blijft. Na afloop van de training wordt met elkaar gezellig een kopje koffie gedronken.

Bergen Ontmoet is wekelijks op dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-43234035.ย  Meer informatie op sport-z.org/bergenontmoet.
Pin It
Bekeken: 866x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/