Filmhuis Schoorl organiseert in de tweede helft van oktober drie filmvoorstellingen. De films worden vertoond in een café ambiance met tafels, gemakkelijke stoelen en tijdens de pauze wordt een drankje geserveerd. De voorstellingen zijn op woensdag 19 oktober vanaf 14:00 uur en op vrijdag 21 en 28 oktober vanaf 20:00 uur.

De eerste film is 'A Chiara', een dramafilm over een mafia-familie van Jonas Carpignano. Familie en vrienden van Claudio en Carmela komen samen om de 18e verjaardag te vieren van hun oudste dochter Giulia. Er is een gezonde rivaliteit op de dansvloer tussen de jarige en haar 15-jarige zus Chiara. Op het vrolijke feest is de hechte familie in een uitstekend humeur, maar alles verandert de volgende dag wanneer Claudio’s auto wordt opgeblazen en hij nergens te vinden is.

In de tweede film 'Louis' schetst filmmaker Geertjan Lassche een portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft en een man over wie iedereen wel een mening heeft. In de docu-film blikt Lassche terug op hoogte- en dieptepunten uit het kleurrijke leven van Van Gaal; niet alleen zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven. Maar liefst drie jaar lang volgde de filmmaker de huidige bondscoach tijdens werk- en privémomenten. Hij voerde daarbij gesprekken met onder andere voetbalsterren en ook de vrouw en dochters van Van Gaal, voor een compleet beeld van de bijzondere man achter het veelbesproken imago.

De film Cruella volgt Estella van tiener tot Cruella in 101 Dalmatiërs. Estella droomt het te maken als modeontwerpster, maar komt na tal van tegenslagen op straat te staan met haar beste vrienden Horace en Jasper. Estella's leven gaat opnieuw op de kop als ze de kans krijgt om een leven tussen de 'rich and famous' te leiden; een opkomende rockster vraagt haar om een fashion statement te ontwerpen.

Voor meer informatie en reserveren, ga naar filmhuisschoorl.nl.
Pin It
Bekeken: 907x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/