Zaterdag was er weer eens een Reddingbootdag van de KNRM. Met het evenement bedankt de reddingmaatschappij de duizenden donateurs die het reddingswerk langs de kust drijvend houden. Hoogtepunt voor de meesten was een rondvaart van circa twintig minuten aan boord van de reddingboot Adriaan Hendrik. Circa 300 donateurs in Egmond maakten gebruik van die gelegenheid.

In het maritiem centrum aan de Boulevard Zuid stond ook de Egmonder Pinck in de etalage en presenteerden andere hulpdiensten zich, zoals politie, de brandweer van Egmond en de ambulancedienst. Ook de boswachters van de PWN waren aanwezig om over hun werk in het Noordhollands Duinreservaat te vertellen.

Tegelijk met de open dag van de KNRM kon na vier jaar sluiting ook weer eens de vuurtoren J.C.J. van Speijk worden beklommen. Het publiek wist de weg naar het uitzichtpunt bovenop de vuurtoren nog steeds te vinden.

De KNRM in Egmond kijkt tevreden terug op de Reddingbootdag. Er zijn geen ongelukken gebeurd en aan het eind van de dag werden talloze nieuwe donateurs bijgeschreven in de administratie.

 

 

 
Pin It
Bekeken: 1924x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/