De gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo zoeken voor een gezamenlijk inwonerspanel Klimaat nieuwe leden. Het klimaatpanel bestaat inmiddels ruim een jaar en na de periode van voornamelijk digitaal overleg door de coronatijd, vinden de gemeenten het tijd voor een nieuwe stap. Uitbreiding van de groep is dan ook gewenst.

Inwoners worden via het inwonerspanel gevraagd om hun kennis te delen en hun mening te geven over conceptplannen op het thema Klimaat. Inwoners brengen kennis in die voor experts nieuw is en kennen de lokale situatie. Het doel is om zo tot beter beleid en besluiten te komen. Op deze manier kan zo goed mogelijk invulling worden gegeven aan de uitvoering van de opdrachten zoals omschreven in het basisambitieniveau van het programma Klimaat van de gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Het panel bestaat uit inwoners van alle vier de gemeenten. Iedereen kan zich aanmelden. Om een zo divers mogelijke groep leden te krijgen, worden nieuw aangemelde leden getoetst op de volgende criteria:
 Iedere gemeente is vertegenwoordigd met minimaal 4 en maximaal 15 leden.
 Gevarieerde leeftijdsgroepen (18-30, 30-50, en 50+)

Er wordt een wachtlijst bijgehouden indien het inwonerspanel het maximale aantal deelnemers heeft bereikt. Nieuwe leden nemen deel tot half december en kunnen zich vervolgens aanmelden voor een volgend jaar.

Het inwonerspanel komt in principe vijf keer per jaar samen. Dit gebeurt online of in het gemeentehuis van Heiloo of Castricum omdat dit de meest centrale locaties zijn binnen de vier gemeenten. Er wordt bij voorkeur vergaderd op de dinsdagavonden om 20:00 uur.

Inwoners die meer willen weten of zich aan willen melden, kunnen een mail met naam, leeftijd en woonplaats sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/