Het stoffelijk overschot dat vorige week woensdag na een brand werd gevonden in een vakantiewoning in Schoorldam, blijkt de 51-jarige bewoonster te zijn. Dat bevestigt de politie maandag. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar volgens de politie is er geen misdrijf in het spel.

De brand brak in de nacht van dinsdag op woensdag uit op recreatiepark De Rekere in Schoorldam. De brand was redelijk snel onder controle. Uitbreiding van de brand kon worden voorkomen op het vakantiepark, waar de bungalows redelijk dicht op elkaar staan. Alleen een naburige vakantiewoning liep enige brand- en roetschade op.

Er werd al gevreesd voor het leven van de bewoonster, aangezien zij niet kon worden bereikt. Na het blussen vond de brandweer in het huis het lichaam van een vrouw. De politie betitelde de woning als een plaats delict en deed sporenonderzoek.

Buren vertelden vorige week tegen mediapartner NH Nieuws in shock te zijn door het nieuws: "Veel mensen op het park kennen haar", zo zei buurman Dennis. De buren noemen haar 'iemand met het hart op de goede plek': "Ze zou haar laatste euro nog weggeven en was heel betrokken", aldus Dennis.

 
Pin It
Bekeken: 2180x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/