In een Rolls-Royce Cabriolet werden Bas en Linda door burgemeester Lars Voskuil van Bergen woensdag opgehaald om te gaan stemmen. Hij had taart voor ze meegenomen, omdat de tweeling vandaag 18 jaar werd. In de auto reden ze samen naar Schoorl en daar begeleidde de burgemeester de tweeling bij hun eerste keer stemmen.

De tweeling laat weten dat het stemmen goed gegaan is. "Ik wist niet dat je ook voor een persoon moest kiezen", vertelt Linda tegen mediapartner NH Nieuws. “Uiteindelijk is het goed gekomen, ik wist op welke partij ik ging stemmen.” De tweeling wist overigens niet van elkaar waar ze op gingen stemmen.

Bij aankomst gaf de burgemeester de tweeling symbolisch hun stemrecht cadeau. Dit deed hij door het geven van een origineel stempotlood. Ze zijn volgens hem te herkennen aan de geperforeerde achterkant. Hierna heeft de tweeling onder belangstelling van de pers hun stem uitgebracht.

Met de actie wilde de burgemeester jongeren attenderen op het belang van hun stem. Volgens Bas is dat wel gelukt. Hij was ook onder de indruk van het werk van de burgemeester. "Hij heeft wel een mooie baan, een beetje taarten rondbrengen in een Rolls-Royce". De auto was beschikbaar gesteld door een inwoner van Bergen, speciaal voor deze gelegenheid. "Normaal rijd ik in een iets kleinere auto, een Fiat 500", lacht de burgemeester.
Pin It
Bekeken: 1808x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/