Enkele leden van de Dichterskring Alkmaar die woonachtig zijn in de gemeente Bergen komen zaterdagmiddag 22 augustus naar het Parnassiapark in Bergen aan Zee voor een intieme voordracht van poëzie. Het programma heet Duur Natuur.

De duinstreek van de gemeente Bergen is de inspiratie voor het programma. Conny Lahnstein uit Egmond aan de Hoef is vooral beeldend kunstenaar maar ook dichteres. Zij wil ook enkele gedichten gaan zingen, onder andere van de dichter Elbert Gonggrijp, haar partner.

Een ander lid van de Dichterskring Alkmaar is Dick van Hoeve uit Bergen-Binnen. Hij komt ook enkele gedichten voordragen in de open lucht van het Parnassiapark. Natuur en cultuur zijn voor hem belangrijke inspiratiebronnen.

De voordrachten duren een klein half uur en beginnen om 16:00 uur. De presentatie wordt herhaald om 17:00 uur. Te veel wind en/of stevige regen kan roet in het eten gooien. Reserveren is niet nodig. Publiek neemt zelf iets mee om op te zitten of te liggen en eventueel een paraplu of parasol. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Pin It