De gemeente Bergen onderzoekt momenteel welke alternatieven er zijn voor aardgas, en in welke volgorde de wijken in Bergen, de Egmonden en Schoorl van het aardgas af gaan. Er komt op 23 juni een digitale bewonersavond om te informeren en het gesprek aan te gaan.

De Nederlandse aardgaskraan wordt steeds een beetje verder dichtgedraaid. Ook in de gemeente Bergen zal het aardgas op termijn verdwijnen. Stap voor stap krijgen inwoners in elke kern en wijk te maken met veranderingen.

Tijdens de avond informeert de gemeente Bergen wat er op ons afkomt, welke alternatieven er zijn voor elke wijk en woning en noteren ze reacties.

Er kan op dinsdag 23 juni van 20:00 tot 21:30 uur worden ingeschakeld op de digitale bewonersavond Aardgasvrij Bergen. Aanmeldingen noteert de gemeente via deze link. Ze sturen daarna de inloggegevens voor de digitale bijeenkomst.

Naast het aanmeldingsformulier voor de bewonersavond staat een vragenformulier online. De uitkomsten hoort iedereen deze avond. (Foto: Janne Hellsten)
Pin It
Bekeken: 1583x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/