Het zijn voor Team Acuut van het ziekenhuis in Alkmaar zware tijden met de zorg voor alle coronapatiënten, met downs maar zo nu en dan ook ups. Zo plaatste het team woensdag een video op de Facebookpagina van het NWZ van een herstellende patiënt die achter een rollator soepel zijn salsa-moves laat zien, met twee "achtergrond-danseressen".

"Tijdens deze corona tijd maken wij helaas niet veel leuke situaties mee. Daarom doen positieve dingen ons extra goed!", staat bij de video. "Deze meneer heeft alle afdelingen van Team Acuut gezien, maar wat zijn wij ontzettend blij dat hij zijn (eerste) salsa passen weer maakt. Wij weten alles van ritmes maar deze man heeft pas echt gevoel voor ritme! Niet alleen een blije patiënt, maar ook blije collega’s en andere patiënten op de afdeling die een leuke avond hebben gehad. Met elkaar zorgen wij voor elkaar."

De patiënt is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. (foto: Instagram / Team Acuut)
Pin It
Bekeken: 2481x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/