AZ en hoofdsponsor AFAS hebben in aanloop naar de meivakantie de handen ineengeslagen om jonge fans op te vrolijken tijdens de coronacrisis. Ruim 500 seizoenkaarthouders van onder de 15 jaar kregen woensdag een speciaal samengesteld vakantiepakket thuisbezorgd door spelers, trainers en medewerkers zowel van AZ en AFAS, waaronder directieleden.

Namens de spelersgroep en staf gingen Calvin Stengs, Myron Boadu, Thomas Ouwejan, Ramon Leeuwin, Ferdy Druijf, Jasper Schendelaar, Owen Wijndal, Pascal Jansen en Marino Pusic langs bij de jeugdige fans om ze te verrassen. Dat deden ze met medewerking van AZ-sponsor Dusseldorp BMW. Ook de AZ-directeur Voetbalzaken Max Huiberts en AFAS-directeur Marketing & Communicatie Martijn Delahaye droegen hun steentje bij.

In de vakantiepakketten zitten veel leuke goodies waarmee je een kinderkamer kunt versieren en zelf sportief aan de slag kunt tijdens de meivakantie. Wie in aanmerking komt maar woensdag niet kon worden bereikt, krijgt zijn of haar pakket thuisgestuurd.

“Door het coronavirus ziet ook het leven van de jeugd er momenteel heel anders uit. Veel leuke dingen zoals wedstrijden van AZ bezoeken of zelf met jouw team sporten zijn tijdelijk weggevallen,” zegt Huiberts. Delahaye vult aan: “Met deze actie willen we de jonge fans daarom iets leuks bieden in deze moeilijke tijden. We laten ze merken dat we ze niet zijn vergeten.”

Twee weken geleden stak AZ samen met Vomar ruim 700 seizoenkaarthoudersvan 70 jaar en ouder een hart onder de riem door paaspakketten langs te brengen. (foto's: AZ Media / Ed van de Pol)
Pin It
Bekeken: 2148x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/