Een bijzondere filmvoorstelling in het Schoorlse dorpshuis De Blinkerd is op vrijdag 26 november. Vanaf 20:00 uur komt daar 97 minuten lang de film Peanut Butter Falcon uit de toverlantaarn. Dit komische drama beleefde in 2019 zijn wereldpremière tijdens het fameuze festival South by Southwest (SXSW) in Austin (Texas VS) en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden Hij besluit stiekem weg te lopen uit de instelling waar hij woont om deze droom waar te maken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die zelf om hele andere redenen ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten gaan ze samen op avontuur. Ze overtuigen zelfs de vriendelijke Eleanor (Dakota Johnson) van het verpleegtehuis om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

De Amerikaanse film draait volgende week vrijdag om 20:00 uur in Dorpscentrum De Blinkerd aan de Heereweg 150 in Schoorl. De zaal is open vanaf 19:45 uur. Kaarten kosten 9 euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl