De regio Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek. In deze aflevering van de podcastserie ‘Koffie voor 2’ drinkt Ger Welbers koffie met Rob Niele.

Rob Niele is voorzitter van Ondernemend Alkmaar én van de vereniging Ondernemend Regio Alkmaar. Hij wil zich hard maken voor het bedrijfsleven in en om Alkmaar.  “We willen werken aan een eenduidige visie richting provincie en gemeenten. Succes houdt voor hem in dat alle betrokkenen bij hebben kunnen dragen aan de integrale woon- en werkomgeving van de toekomst.

Benieuwd naar de antwoorden op deze en meer vragen? Luister de aflevering van Koffie voor 2, de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2824x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/