Rabo ClubSupport is dit jaar weer een groot succes. De afgelopen weken hebben heel veel inwoners in regio Alkmaar gestemd voor een donatie aan hun favoriete vereniging of initiatief. Van de 491 aanmelders was LSVV uit Langedijk met afstand de grootste winnaar. Maandag was de feestelijke uitreiking in het AZ-stadion in Alkmaar.  Henk Grol, ex-topjudoka sinds de Olympische Spelen in Tokio, deelde de symbolische cheques uit en deelnemers aan de Grote Prijs van het Trinitas College in Heerhugowaard zorgden voor de muzikale noot.

LSVV ontvangt 3.581,21 euro voor de herinrichting van de kantine. Nummer twee is VIOS W uit Warmenhuizen. De voetbalclub krijgt 2.302,90 euro voor het verbeteringen aan het complex. Voetbalvereniging Hugo-Boys en handbalvereniging Hugo Girls uit Heerhugowaard De Noord werden gedeeld derde en ontvangen beide 2.205,31 euro, respectievelijk voor trainingsmaterialen, en voor materialen, scheidsrechters en clubkleding.

Onder alle winnaars bevinden zich niet alleen sportclubs. Zo ontvangt Bibliotheek Kennemerwaard 2.010,15 euro voor het project De Groene Loper, Reddingsbrigade Egmond 1.863,78 euro voor een materialenkar en Bijenvereniging Alkmaar en Omstreken 1.434,43 euro voor apparatuur. De volledige lijst staat op rabobank.nl/leden/clubsupport.

“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben,” vindt Ralph van Soomeren, directeur van Rabobank Alkmaar e.o. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Zo versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl