De regio Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek. In deze aflevering van de podcastserie ‘Koffie voor 2’ drinkt Ger Welbers koffie met Renate Roeleveld.

Renate werkt al 22 jaar in de golfbranche waarvan 17 jaar als general manager van Golfbaan Sluispolder. Hoe is ze in de golfbranche terecht gekomen, hoe ziet haar dag als general manager eruit en heeft zij nog tijd om zelf een balletje te slaan? Welke trends ziet zij in de golfbranche en waar is het idee ontstaan om NH Golft op te richten?

Benieuwd naar het verhaal van Renate? Luister deze aflevering van Koffie voor 2’, de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/