Het cultureel podium in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef moet gezelschap krijgen van nieuwe horeca naast zich. Het bedrijfsplan van Stichting Hafre voor een culturele invulling is al goedgekeurd, nu moeten er nog horecaondernemers worden gevonden die leven gaan brengen in de buurpanden op Slotweg 42 en 44: "Geen McDonalds, maar iets wat toegevoegde waarde heeft voor het Slotkwartier", licht wethouder Klaas Valkering toe.

De gemeente wil al tijden een impuls geven aan het Slotkwartier in Egmond aan den Hoef. Daarvoor is een uitvoerig plan gemaakt, waar onder meer de renovatie van Huys Egmont in het voormalige schooltje en raadhuis aan te danken is. Dat is inmiddels al enkele maanden open. "Dit heeft als cultuurhuis een belangrijke functie in het vertellen van de verhalen over het gebied en de rijke historie," stelt de gemeente. De Wunderkammer in Hoeve Overslot en het Schelpenkabinet kan de verlangde huur niet betalen en moet het veld ruimen.

De gemeente Bergen zoekt nu 'unieke, creatieve en ondernemende exploitanten'. Volgens wethouder Valkering hebben zich al een hoop ondernemers informeel gemeld bij de gemeente met mooie plannen: "Zij kunnen zich nu formeel aanmelden en deelnemen aan het selectieproces."

De inschrijving start op 8 november en sluit 5 weken later. De selectie voor deze horecaondernemers wordt uitgevoerd via een publieke inschrijving. Het selectieproces staat in de “Selectieleidraad inschrijving Slotweg 42 en 44 Egmond aan den Hoef”. Hierin staan de voorwaarden waaraan de plannen moeten voldoen. Zo wordt verlangd dat de horecazaken minstens vijf dagen per week open zijn.
Pin It
Bekeken: 1786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/