De bibliotheek organiseert de komende weken gezellige ontmoetingen aan de koffietafel in de drie steunpunten van de bibliotheek in de Egmonden. Het geeft de dorpsbewoners een gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat iemand na aan het hart ligt of iets interessants dat iemand heeft (mee)gemaakt. De tafels in De Schulp, PostaanZee en Huys Egmont bieden zo een podium voor verrassende presentaties en boeiende verhalen.

In Egmond aan Zee is het in PostAanZee. Op donderdag 11 november vertelt een medewerker van Hospice Egmond over de eerste ervaringen sinds de opening in januari. Hospice Egmond is een kleinschalig, huiselijk en warm β€˜bijna-thuis-huis’ voor mensen in hun laatste levensfase. Er is een uniek concept waarbij professionals en vrijwilligers samenwerken. Een medewerker vertelt hoe zij dit met elkaar doen.

Het koffietafelgesprek is van 13:30 tot 15:00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via www.bknw.nl/agenda. Wie zelf eens een β€œAan tafel met…” wilt verzorgen kan zich aanmelden bij Lia Eekhout via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It