Dinsdagmiddag is een vrouw op met haar snorscooter aangereden door een lijnbus van Connexxion. Dit gebeurde op de Bergerweg in Alkmaar. Volgens getuigen kwam het meisje met haar snorscooter uit de Staringhstraat en stak de Bergerweg over. Een lijnbus van Connexxion die uit Bergen kwam passeerde op dat moment een rij auto's die wachtten voor het verkeerslicht. Beide bestuurders zagen elkaar niet aankomen.

Het meisje van de scooter is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De chauffeur van de bus ging mee naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. De politie deed ter plekke nog nader onderzoek naar de toedracht, daarom was de Bergerweg langere tijd afgesloten voor het autoverkeer.
Pin It
Bekeken: 1766x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/