De Fjoertoer Egmond krijgt een eigen biertje dat wordt gebrouwen door Brouwerij Egmond in Egmond aan den Hoef. Deelnemers aan het wandelevenement komen langs de brouwerij en kunnen het daar proeven. Ook is het een week voor het wandelfestijn verkrijgbaar bij lokale winkels en horeca in de omgeving van Egmond. Het wandelevenement van organisator Le Champion vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 november. Voor het eerst wordt er twee dagen gewandeld.

Volgens Tom Limmen, eventmanager van de Fjoertoer Egmond past het biertje heel goed bij de sfeer van de Fjoertoer. "Wij proberen ons wandelevenement elk jaar te vernieuwen en de deelnemers te verrassen. Daar sluit dit goed bij aan.” Deelnemers wandelen op beide dagen langs de brouwerij en worden aldaar verrast. Ook zal het Fjoertoer-biertje in de hotels, aangesloten bij de Zuiderduingroep, geschonken worden en in het hart van Egmond op het Pompplein. “De teams van Brouwerij Egmond en de Fjoertoer zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om een mooi Fjoertoer-biertje te ontwerpen. Wij proosten nu al op een leuke samenwerking”, aldus Jaimy Tuls, eventmanager van Brouwerij Egmond.

Inschrijven voor de 8e editie van het wandelevenement is mogelijk via www.fjoertoeregmond.nl. De inschrijving is geopend t/m 15 november of tot de deelnemerslimiet is bereikt. Het thema van dit jaar is: Fjoertoer Wildlife. In het laatste weekend van november wordt Egmond aan Zee omgetoverd tot één groot lichtgevend dierenrijk.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl