00:00
55
00:00
Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Vandaag te gast is Kelly Dings. Kelly houdt van leuke dingen doen. Weekendjes weg, vakanties plannen en uit eten gaan. Hier maakt ze ook heel bewust tijd voor en geniet er dan ook echt van. Kelly is inmiddels acht jaar mede-eigenaar van kaaswinkel de Fromagerie in winkelcentrum Middenwaard. De avond van de eerste persconferentie heeft ze online een bezorgsysteem opgezet en dat ontplofte binnen een paar dagen. Haar droom: Een half jaar in Nederland en een half jaar op Ibiza werken en wonen. Haar motto: Ik ben niet wat mij overkomen is, maar ik ben wie ik kies te worden.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 06:00 uur en 18:00 uur.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl