De politie zoekt verbinding met de jeugd. Het liefst direct op straat, maar omdat de jeugd vaak online te vinden is, wil de politie ook daar zichtbaar zijn. Met de proef 'Gamen met de politie' kunnen jongeren het opnemen tegen agenten in de populairste online computerspellen van dit moment. Ook agenten van Politie Alkmaar-Duinstreek doen mee.

In coronatijd kwamen een aantal agenten op het idee om via games contact te hebben met jongeren. Dat bleek een succes. Zowel voor agenten als voor jongeren was dit een laagdrempelige, positieve en effectieve manier om met elkaar in contact te komen. Vandaar nu 'Gamen met de politie'.

Wekelijks spelen agenten minimaal twee uur Fortnite, FIFA20, Call of Duty of eventueel een ander spel dat in de omgeving erg populair is. De politie speelt met een speciaal politieaccount en creëert een speciale spelersgroep. Tijdens een spel kan de jeugd met agenten chatten en praten.

Politie Alkmaar-Duinstreek zal via sociale media aankondigen wanneer er gegamed wordt.
Pin It
Bekeken: 2055x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/