Zondag 12 september maakt IVN-gids Willem Babyn weer een herfstwandeling door het duingebied rond de Schaapskooi in Bergen. De gids rekent erop dat de omstandigheden goed zijn voor paddenstoelen en zelfs een mierenhoop maakt alles al in orde voor de komst van de bezoekers. Bladeren van struiken en bomen beginnen te verkleuren. Zolang het mooi weer is, maken de vlinders nog flinke slagen.

De IVN-gids weet antwoord op allerlei natuurvragen. De wandeling is geschikt bevonden voor het hele gezin en alle leeftijden. De groep vertrekt om 10:15 bij de parkeerplaats Uilenvangersweg en het einde is rond 12:00 uur bij de Schaapskooi waar de bezoekersruimte van het IVN geopend is. Daar is koffie etc. te verkrijgen en kan gebruik gemaakt worden van het toilet. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kosten zijn 2,50 p.p, kinderen gratis. De verplichte duinkaart voor het Noordhollands Duinreservaat kan aangeschaft worden bij de kaartautomaat bij de parkeerplaats. Meer info via 06 1506 5249.
Pin It
Bekeken: 1663x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/