De Stichting Bachcantate Bergen organiseert zondagmiddag 12 september in de Dorpskerk te Schoorl van 13:30 tot 16:30 uur een workshop ‘Zingen met Bach’ door Ellen Verburgt en met Corinne Moerbeek op de piano.

De workshop is bedoeld voor leergierige amateurzangers die houden van de koormuziek van J.S. Bach en daarmee uitgebreider kennis willen maken. Aandacht wordt geschonken aan vocale techniek in de bijzonder afwisselende koormuziek van Bach aan de hand van een ander repertoire dan bij de eerdere workshops. Er is geen auditie en geen stemtest. Er is plaats voor iedere zingende liefhebber die meer over Bachs vocale muziek wil weten met een maximum van 26 deelnemers. Plaatsing geschiedt volgens het principe ‘wie het eerst komt het eerst maalt’.

Deelname kost vijfentwintig euro. De workshop wordt volgens de regels van het RIVM op een veilige manier gehouden. Opgave via de website of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl