Een van de brugkleppen van de Leeghwaterbrug in Alkmaar wil niet meer sluiten. Het gaat om de brugklep voor het verkeer over de N242 vanaf de A9 in de richting Heerhugowaard. Deze brugklep over het Noordhollandsch Kanaal ging rond 9:00 uur open en kan sindsdien niet meer dicht.

Verkeer staat inmiddels al ruim een half uur vast. Vanaf de A9 vormt zich inmiddels een lange file, waardoor het verkeer ook op alle alternatieve wegen vanuit zuidelijke richting vast komt te staan.

Sommige automobilisten proberen uit de file te ontsnappen door via de middenberm op de andere rijbaan richting Amsterdam te komen. Hier ontstaan levensgevaarlijke siuaties, omdat het verkeer uit de richting Heerhugowaard met minstens 80 kilometer per uur langsraast. De politie is inmiddels onderweg om het gevaarlijke capriolen te ontmoedigen.

Pin It
Bekeken: 3235x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/