Donderdag 9 september komen The Front Porch sessies naar het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. The Front Porch sessies is een gloednieuwe voorstelling van een trio met drie totaal verschillende musici: zangeres Niki Jacobs, singer-songwriter Ivo Bernard en altviolist Ro Krauss: .

Afgelopen voorjaar leverden Jacobs en Bernard een bijdrage aan een groot online event in London ter ere van de 80ste verjaardag van Bob Dylan en werden tegelijkertijd ook door Stadsschouwburg De Philharmonie in Haarlem gevraagd om samen met altviolist Ro Krauss een aantal concerten te verzorgen.
Het aldus ontstane nieuwe trio had succes en ontwikkelde The Front Porch sessies: Amerikaanse folksongs en liedjes uit de jaren ’60 en ’70 volledig akoestisch uitgevoerd met drie stemmen, twee gitaren Γ©n een altviool. Liedjes die je het liefst tijdens een zwoele nacht onder de sterrenhemel in een schommelstoel op de veranda wilt horen…

Niki Jacobs, Ivo Bernard en Ro Krauss zingen en spelen nummers van Leonard Cohen, Bob Dylan, Dolly Parton en Emmylou Harris, maar ook songs van Gillian Welch, Loretta Lynn, Willie Nelson, Joan Baez en vele anderen. Drie vrienden die elkaar na lange tijd treffen op een veranda in Tennessee, samen muziek maken en elkaar en mooie verhalen vertellen. Verhalen over liefde, drank, dood en geluk, kortom: het leven.

Er zijn voorstellingen om 17:00 en 19:00 uur. Toegang is 15 euro. Reserveren is noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van datum en tijdstip (17:00 of 19:00 u) en of u een stel of twee personen (of meer) uit 1 huishouden vormt. Eventueel kan er ook gebeld worden met 06-50584308.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl