De Landbouwdag Alkmaar die gepland stond voor 29 september 2021 gaat net als in 2020 niet door. Dit heeft het bestuur van de organiserende Stichting Alkmaar Agrarisch Centrum besloten. Het is voor de organisatie niet mogelijk om alle activiteiten veilig te organiseren met de vereiste anderhalve meter afstand.

Of de anderhalve meter wordt losgelaten, wordt pas duidelijk op 20 september bij de persconferentie van premier Rutte. Er is vervolgens onvoldoende tijd om de organisatie rond te krijgen. Ook speelt mee dat de Lappendag die altijd tegelijkertijd plaatsvindt, dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere situatie.

De Lappendag en Landbouwdag vinden altijd op de laatste woensdag in september plaats. De organisatie wil een brug slaan tussen de stadsbewoners en agrarische sector.  Ze zijn inmiddels een traditie in Alkmaar en omstreken.
Pin It
Bekeken: 2719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/