Schoorlaars Arthur Dontje en Herman Verhagen zijn de nieuwe eigenaren van strandpaviljoen Luctor et Emergo in Camperduin. Dontje laat weten bang te zijn geweest dat het door een grote organisatie werd opgeslokt. Het strandpaviljoen plus de 46 bijbehorende strandhuisjes stond sinds vorige maand te koop. Het krijgt een ander concept, maar welk concept dat is weet Dontje nog niet.

Dontje en Verhagen zijn succesvolle ondernemers die ieder hun bedrijf verkochten en samen investeringsmaatschappij Verdon oprichtten voor de ondernemingsplannen van initiatiefrijke ondernemers. Arthur Dontje maakte van het familiebedrijf Dobla een wereldspeler in de nichemarkt van de chocoladedecoraties. Herman Verhagen maakte zijn fortuin in de verzekeringswereld, met het Alkmaarse bedrijf Raetsheren van Orden als vlaggenschip. Ze zijn bevriend en wonen allebei in Schoorl. Hun naam is ook verbonden aan een aantal goede doelen. Zo speelde Arthur Dontje een belangrijke rol bij de oprichting van de Barry Foundation, die onlangs een belangrijke donatie deed voor het herstel van de duintrap naar het hoogste duin van Schoorl.

Duinstreek Centraal meldde eerder deze week dat Luctor et Emergo heel snel was verkocht. De naam van de nieuwe eigenaren mocht toen nog niet bekend worden, maar er werd wel duidelijk gemaakt dat het bekende namen zouden zijn in Schoorl. Daarna kwamen de namen van Dontje en Verhagen in de openbaarheid.
Pin It
Bekeken: 4838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/