Dat er grote krapte is op de woningmarkt is al enige tijd geen geheim meer. Voor de middeninkomens is de zoektocht naar een eigen woning al een lastige missie, maar voor de alleenstaande modaalverdiener in Noord-Holland is het vrijwel een 'mission impossible'. De kans op het succesvol afronden van die missie is slechts 1,3 procent, zo blijkt uit onderzoek van De Hypotheker.

Dat er tegenwoordig meer geleend kan worden maakt daarbij nauwelijks verschil; iemand met een modaal inkomen kan bijna 190.000 euro lenen. Theoretisch zijn voor dat bedrag net geen 100 woningen te koop in Noord-Holland. Modale tweeverdieners kunnen, met een maximale lening van 344.000 euro 'kiezen' uit bijna 1.950 woningen in Noord-Holland. Een slagingskans van 24,7 procent.
Pin It
Bekeken: 2580x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/